Άδεια Δόμησης

Το γραφείο μας συνεργάζεται με το κατάλληλο επιστημονικό προσωπικό (Αρχιτέκτονες Μηχανικούς, Πολιτικούς Μηχανικούς, Τοπογράφους Μηχανικούς) και μπορούμε υπεύθυνα να αναλάβουμε τη χορήγηση άδειας δόμησης για το υπό ανέγερση κτήριό σας.

Εμπιστευθείτε μας, προκειμένου το κτήριό σας να αποκτήσει την υψηλή αξία που του αρμόζει, αφού κύριο μέλημά μας σε επίπεδο μελέτης είναι η εξασφάλιση της βέλτιστης οικονομοτεχνικά λύσης που να ανταποκρίνεται απόλυτα στις ανάγκες σας!

Σε όλα τα στάδια της μελέτης ενημερώνεστε λεπτομερώς και σας συμβουλεύουμε για τα πλεονεκτήματα  και μειονεκτήματα μεταξύ διαφόρων εναλλακτικών λύσεων.

Κατά την επίβλεψη του έργου σας εξασφαλίζουμε την απόλυτη εφαρμογή της μελέτης που χρησιμοποιείται αλλά και σας εγγυώμαστε τη σωστή και χωρίς κανένα πρόβλημα λειτουργία της κατασκευής.

Μπορούμε επίσης, σε δεύτερη φάση, να αναλάβουμε και την κατασκευή του κτηρίου, χάρη στο εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό με το οποίο συνεργάζεται το γραφείο μας.

Τα υλικά που χρησιμοποιούμε πληρούν τις πιο αυστηρές προδιαγραφές και ανταποκρίνονται απόλυτα στις απαιτήσεις σας. Το γραφείο μας συνεργάζεται με τους πλέον αναγνωρισμένους κατασκευαστικούς οίκους, έτσι ώστε να έχουμε τη δυνατότητα να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη.

Όλες οι εργασίες κατασκευής επιβλέπονται πάντα από εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό.
Ελάτε μαζί να επιλέξουμε προϊόντα των περισσοτέρων μεγάλων κατασκευαστικών οίκων ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού, ώστε να ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες σας.

Pin It on Pinterest

Share This