Μελέτη - Εγκατάσταση Θέρμανσης και ΖΝΧ

Το γραφείο μας αναλαμβάνει πλήρη κάλυψη του ακινήτου σας σε ό,τι αφορά τη θέρμανση. Από τη μελέτη έως και την κατασκευή σύγχρονων συστημάτων, με κύριο γνώμονα την εξοικονόμηση καυσίμων, σε συνδυασμό με την εξασφάλιση θερμικής άνεσης στους χώρους σας.
Ως γραφείο έχουμε επιλέξει να μην αντιπροσωπεύουμε κανέναν συγκεκριμένο κατασκευαστικό οίκο, προς όφελος των πελατών μας, καθώς έτσι υπάρχει απόλυτη ελευθερία κινήσεων να επιλέξουμε μαζί σας τη βέλτιστη λύση για το ακίνητό σας.

Άλλωστε, υπάρχουν πολλές τεχνικές λύσεις, χωρίς απαραίτητα να ανεβαίνει το κόστος κατασκευής, με τις οποίες θα εξοικονομήσετε καύσιμα.

Το γραφείο μας εκπονεί και τη μελέτη κατανομής δαπανών κεντρικής θέρμανσης σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, προκειμένου να εξασφαλίζεται δίκαιος καταμερισμός των κοινοχρήστων θέρμανσης.

Επίσης, μπορούμε να αναλάβουμε και την ενεργειακή αναβάθμιση του υπάρχοντος συστήματος θέρμανσής σας, με σύγχρονες μονάδες θέρμανσης, όπως αντλίες θερμότητας, φυσικό αέριο, υγραέριο κλπ. Ενεργειακή αναβάθμιση μπορούμε να επιτύχουμε σε μεγάλο βαθμό και με το υπάρχον σύστημα θέρμανσής σας με πετρέλαιο, pellet κλπ.

Συνδυάστε επίσης το σύστημα θέρμανσης με το σύστημα παραγωγής Ζεστού νερού χρήσης, για ακόμα μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας, άρα και χρημάτων φυσικά.

Συνδυάστε τη μελέτη θέρμανσης με τη χορήγηση ενεργειακού πιστοποιητικού (ΠΕΑ) δεκαετούς διάρκειας, προκειμένου να δείτε πραγματικά την εξοικονόμηση που επιτυγχάνουμε με τις προτάσεις μας, αλλά και την οικονομοτεχνική τους ανάλυση.

Δείτε παρακάτω έργα από μελέτες και εγκαταστάσης θέρμανσης που έχουμε αναλάβει κατά καιρούς.

Pin It on Pinterest

Share This