Μελέτη - Εγκατάσταση Θέρμανσης

Το γραφείο μας αναλαμβάνει πλήρη κάλυψη του ακινήτου σας σε ό,τι αφορά τη θέρμανση. Από τη μελέτη έως και την κατασκευή σύγχρονων συστημάτων, με κύριο γνώμονα την εξοικονόμηση καυσίμων, σε συνδυασμό με την εξασφάλιση θερμικής άνεσης στους χώρους σας.
Ως γραφείο έχουμε επιλέξει να μην αντιπροσωπεύουμε κανέναν συγκεκριμένο κατασκευαστικό οίκο, προς όφελος των πελατών μας, καθώς έτσι υπάρχει απόλυτη ελευθερία κινήσεων να επιλέξουμε μαζί σας τη βέλτιστη λύση για το ακίνητό σας.

Άλλωστε, υπάρχουν πολλές τεχνικές λύσεις, χωρίς απαραίτητα να ανεβαίνει το κόστος κατασκευής, με τις οποίες θα εξοικονομήσετε καύσιμα.

Το γραφείο μας εκπονεί και τη μελέτη κατανομής δαπανών κεντρικής θέρμανσης σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, προκειμένου να εξασφαλίζεται δίκαιος καταμερισμός των κοινοχρήστων θέρμανσης.

Επίσης, μπορούμε να αναλάβουμε και την ενεργειακή αναβάθμιση του υπάρχοντος συστήματος θέρμανσής σας, με σύγχρονες μονάδες θέρμανσης, όπως αντλίες θερμότητας, λέβητες pellet κλπ.

Συνδυάστε επίσης το σύστημα θέρμανσης με το σύστημα παραγωγής Ζεστού νερού χρήσης, για ακόμα μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας, άρα και χρημάτων φυσικά.

Τώρα, με κάθε μελέτη θέρμανσης που μας αναθέτετε σας χορηγούμε δωρεάν το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης μέγιστης διάρκειας 10 ετών.
Έτσι, μπορείτε να ξέρετε ακριβώς σε ποια ενεργειακή κλάση βρίσκεται το ακίνητο πριν από την εφαρμογή της μελέτης θέρμανσης, καθώς και σε ποια ενεργειακή κλάση θα αναβαθμιστεί εφαρμόζοντας τη μελέτη μας και με τί χρόνο απόσβεσης.
Η προσφορά ισχύει έως 30/9/2017.

Δείτε παρακάτω έργα από μελέτες και εγκαταστάσης θέρμανσης που έχουμε αναλάβει κατά καιρούς.

Pin It on Pinterest

Share This